Ervaringen

Wat anderen vinden

Ervaringen

Wat anderen vinden

Ik kwam 4 maanden geleden binnen vanuit bewustwording dat ik een verbetering moest door gaan voeren op planmatig werken. Ik had altijd wel argumenten waarom iets niet af was. Jij hebt mij tijdens de coaching inzicht gegeven hoe dit patroon omgekeerd kan worden. Door jouw aanpak ben ik “in control” gekomen met mijn werkzaamheden. Je hebt inzicht gegeven in wat de verandering opbrengt en tools gegeven hoe dit gerealiseerd kan worden. Belangrijk is dat ik het zelf opgepakt heb. Iets waar je me op gewezen hebt én in begeleid hebt. Met veel plezier kijk ik terug op onze momenten samen. Je hebt me van mezelf leren houden. Heel erg bedankt hiervoor.”

Bas

De uitkomst van de Core Value Index was een bevestiging voor mijzelf en geeft waardevolle inzichten. Op basis van inzicht in elkaars krachten kan tot een betere verdeling van werkzaamheden worden gekomen, waarbij ieder in zijn/haar kracht wordt ingezet. Dit zorgt niet alleen voor meer werkplezier maar ook een hogere productiviteit!

Jaap

“Het resultaat van mijn CoreValueIndex geeft mij inzicht waar mijn kracht ligt en waar ik energie van krijg. Dat gecombineerd met de resultaten van anderen biedt voor mij de mogelijkheid elkaar met energie aan te vullen. Dus naast het toegenomen zelfinzicht, gaat het vooral ook om de combinatie met anderen. Dus hoe meer mensen hieraan meedoen, hoe waardevoller dit wordt!​

Bauke

‘een regelrechte Eyeopener’

Ik heb de test en het gesprek als zeer prettig en comfortabel ervaren. Daarnaast is het een test waar geen uren ’blokken’ voor nodig is en waar desondanks toch een opmerkelijk accuraat en waarheidsgetrouw beeld uitkomt. De persoonlijke sessie met professionele uitleg geeft een heldere en duidelijke kijk op de resultaten. Hierna is het maken van de over het algemeen moeilijke stap van verbetering en daadwerkelijke toepassing veel eenvoudiger te maken. Een regelrechte eyeopener en daarom dus absoluut aan te raden!

Hans

‘Veel ervaring’

“Met behulp van de coaching van Rudolf heb ik met een goed gevoel belangrijke keuzes kunnen maken. Ik heb handige tools geleerd om de rust en ruimte in mijn hoofd te creëren die ik nodig heb om goede overwegingen te maken. Rudolf coacht met veel rust, een open houding en neemt duidelijk veel ervaring mee.

Marcella

‘Open en eerlijk’

“Rudolf heeft een open en eerlijke wijze van leidinggeven en coachen. Dankzij de coaching gesprekken en de CoreValueIndex van Taylor heeft Rudolf mij voorbereid voor mijn nieuwe functie als Coördinator Bedrijfsbureau Onderhoud. De CVI gaf een bijzonder kijkje op mezelf en heeft me doen inzien wat mijn sterkte en zwakke punten zijn. Door dit inzicht vertrouw ik erop samen ons team en onze dienstverlening naar een hoger niveau te kunnen brengen.

Suzanne

‘Duidelijk inzicht in mijn kracht’

De sessie met Rudolf gaf mij heel duidelijk inzicht in wat mijn kracht is en waar ik blij van word en wat nog mooie ontwikkelkanten zijn. De CVI test is een goed handvat om steeds helder te hebben wat ik wel wil aanpakken en wat niet, zowel privé als in de werkomgeving. Het is een uitstekend startpunt om in je werk de juiste keuzen te maken en voor een team de samenstelling en taakverdeling nog verder te optimaliseren.

Mariëtte